Partner Tour / The partner of the Tour

08.06.2013 16:39

 

Představ me si nyní partnera, který zastřešuje naši tour.

 

 

 

 

Kdo je www.boty-venezia.cz?

www.boty-venezia.cz je specializovaný internetový obchod na italskou obuv a italské kabelky.

 

V roce 2010 jsme získali výhradní zastoupení pro Českou republiku na dovoz a prodej italské kožené obuvi značky Venezia. Boty Venezia se vyznačují kvalitou a módností. Pod značkou Venezia nabízíme i kabelky z kůže a jiných trendy materiálů.

 

Kolekce Venezia jsou určeny lidem, kteří si cení individuality v módě, nejnovější trendy a odvážný design. Produkty VENEZIA se vyznačují jedinečným designem a smyslem pro detail. Kolekce jsou vytvořeny kombinací nádherné, měkké kůže se zajímavým designem.

 

V eshopu www.boty-venezia.cz si můžete vybrat z kategorií Dámské obuvy, která je rozdělena na Letní a Zimní sekce a dále dle druhu obuvy. Kategorie kabelek zase nabízí luxusní kožené kabelky a na své si přijdou i pánové, pro které má eshop také kategorii Pánské obuvy.

 

 

Jak se podílí na Tour?

 

Internetový obchod zastřešuje naši Tour finanční podporou v oblasti věcných cen, které si výherci svých skupin odeberou. Jedná se o Volný vstup na Barum CZECH Rally 2014. ,,Dle regulí a dohody mezi organizátory Tour, se na konci sezóny udělují věcné ceny jezdcům, kteří vyhráli svou skupinu. Ale pouze všem jezdcům na první příčce ve své skupině. Chceme tímto krokem podpořit tento seriál, který má zajisté svou prestiž. Spojili jsme tak luxusní značku s velmi dobrým projektem a doufejme, že naše spojení vydrží co nejdéle,, uvedl mluvčí internetového obchodu.

 

 

Pořadatel a partner se dohodli zatím na dvouleté spolupráci a tak si můžeme být jisti druhým ročníkem Tour, která se pojede příští sezónu.

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Let introduce our parner, who is behind the scene.

 

Who is www.boty-venezia.cz?

www.boty-venezia.cz is shop specialized in italian brand mark Venezia for italien shoes and handbags.

 

In 2010, we acquired exclusive representation for the Czech Republic in the import and sale of Italian leather shoes brand Venezia. Shoes Venezia characterized by quality and trendiness. Under the brand Venezia offer and handbags from leather and other materials trends.

 

Venezia Collection are designed for people who value individuality in fashion, latest trends and bold design. VENEZIA products feature a unique design and attention to detail. Collections are created by combining beautiful, soft leather with an interesting design.

 

The shop www.boty-venezia.cz you can choose from the categories of women's shoes, which is divided into summer and winter section and according to the type of footwear. Category handbags again offers luxury leather handbags and come into their own and gentlemen, for which the shop also category men's shoes.

 

 

How it is involved in the tour?

 

E-shop covers our Tour financial support for the prizes, which the winners of their groups taken. This is a free entry to Barum CZECH Rally 2014. ,, According to rules and agreements between Tour organizers, at the end of the season award prizes to riders who won their group. But the only other riders on the first rung in their group. We want this step to support this series, which certainly has its prestige. We have combined the luxury brand with a very good project and we hope that our union will last as long as possible,, said spokesman shop.

 

 

The organizer and partner agreed yet on a two-year collaboration, and so we can be sure of the second year Tour, which will be held next season.

Diskusní téma: Partner Tour / The partner of the Tour

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek